Tel. 654147737

Núria Risco 

Optometría y terapia visual

Ninguno de los testimonios ha sido alterado ni en su forma ni en su contenido. Lee lo que opinan de nosotros. 
Haz clic aqtextouí editar el 
Problema de lectura y aprendizaje
Hola, soy la mama de un niño que tenia bastantes problemas en el aprendizaje de la lectoescritura, confundía letras, se saltaba las lineas a la hora de leer etc....., la verdad yo no conocía la terapia visual y desde el colegio me recomendaron que lo probara. La verdad que después del trabajo realizado con Nuria el niño ha evolucionado tanto hasta el punto de que ahora ya esta al mismo nivel académico que cualquier otro niño de su edad.

Juan García

Problema de lectura 


La meva filla amb 8 anys a tingut un problema amb la lectura, a casa van detectar que li costava llegir, sobretot les paraules mes grans.

Hem parlat amb la psicopedagoga de l’escola i desprès d’una avaluació seva ens va indicar la doctora Nuria Risco i un altra doctora.

Vam escollir la doctora Nuria i de veritat ens va encantar des de la primera sessió degut al tracte amb la meva filla i amb nosaltres mateixos i per les seves explicacions dels dubtes que hem tingut durant les sessions.

Desprès d'unes quantes sessions el resultat és molt gran i notable en la lectura de la meva filla.

Gràcies per haver aconseguit aquet resultat.

Estem molt agraïts amb la doctora Nuria.

Gracies.

Juan García

Recuperación de Ambilopia en edad adulta


Hola, em dic Meritxell i tinc 38 anys. Des dels 9 anys porto ulleres i no n’he estat mai depenent fins que vaig començar a treballar. Vuit hores diàries d’ordinador a la feina van empitjorar la meva visió. També vaig començar a tenir problemes de cervicals fins finalment tenir també marejos diaris que sempre atribuïa a les cervicals.

Des de fa 10 anys que depenc del fissió, les meves cervicals no han anat a pitjor, però els meus marejos continuaven. Em rodava el cap cada dia. Com que he tingut dos fills, vaig pensar que potser el rodament de cap, els marejos, eren per culpa de la meva vista que havia empitjorat. Hi veia sempre borrós i vaig anar a l’oculista. L’oculista em va dir que tot i que hi veia borrós, la graduació de les meves ulleres era la correcta; no me la podia millorar. Al no agradar-me la seva resposta vaig anar a un oculista de fora d’Andorra perquè em solucionés el problema i em va dir lo mateix! Que mai arribaria a veure-hi bé ni amb ulleres.

Això em va neguitejar i vaig seguir buscant especialistes fins que vaig trobar la Núria Risco que desprès de 4 hores de proves va saber trobar quin era el meu problema i em va dir que tenia solució! Resulta que tenia un ull gandul, que hi veia molt menys que l’altre ull i aquesta descompensació feia que em maregés tan sovint.

Després de 6 mesos de treball amb la Núria i d’una nova graduació d’ulleres, he deixat de marejar-me, no em roda més el cap i hi veig molt bé amb les meves noves ulleres. Abans era incapaç de llegir nítidament i ara no hi puc veure més clar. Abans em treia les ulleres cada 2 per 3 perquè no m’ajudaven a veure-hi bé (em rodava el cap i tenia mals de cap molt sovint) ara tot això s’ha acabat.

Moltes gràcies!

Juan García